#couplegoals

by - március 13, 2019



A címből már talán sejthető, hogy most picit más vizekre evezünk. Ebben a posztban beláthattok a párkapcsolatokról alkotott gondolataim mélyére, illetve hogy mi vezet el odáig.

A pasikkal sosem volt könnyű, sem 20 éve sem 2 éve - aki ellenkezik, az pedig keressen fel és mondja el a titkot! Mindigis voltak olyan fiúl, férfiak, akiknek a szándékai közé nem tartozott egy hosszútávú kapcsolat, és noha a modern lányok próbálják ezt elhessegetni, attól még igaz. A net, az Insta és a Tinder nyilván megkönnyíti a dolgukat, hiszen azonnal a lényegre térhetnek, nem kell feltétlen egy bárban, buliban leszólítaniuk a csajt, majd esetleg egy Sex on the beach-el áztatott ingben hazasomfordálniuk, azon agyalva, mennyire ironikus hogy ők máshogy képzelték ezt el(haha, remélem értitek) .

Egy szó, mint száz, mindig voltak, vannak és lesznek is olyan pasik, akik a szexre hajtanak, akik hamar akarnak megkapni mindent. Ne menjünk most bele abba, hogy mi állhat ennek a hátterében, milyen gondokkal küzdhetnek, van-e rossz tapasztalatuk. A lényeg, hogy fogadjuk el ezt a tényt és ha mi magunk ilyenbe ütközünk, döntsük el, egyezőek-e a szándékaink. Nem leszek karótnyelt vénlány, ha csak egy könnyed kalandra vágysz, a pasi pedig jól néz ki és kedvesnek tűnik, érdeklődő attól függetlenül hogy maximum testi vonzalmat fog irántad táplálni, akkor go for it, girl, de ha ennél többre vágysz, egyszerűen mondd el neki, de ne küldj kevert jeleket, mert a pasik agyában úgyis megkapják az ilyen lányok a ribanc titulust - nyilván nem azért, mert igaz, hanem mert az egójuk vérig lett sértve. Ez viszont már nem a mi dolgunk.

Nyilván a komoly kapcsolatosdi sem úgy megy, hogy eldöntöttük hogy márpedig nekünk lesz és az utunkba eső összes férfitől ezt akarjuk. Szerintem ennek pont csak "úgy kell alakulnia". Abból az x pasiból, akivel beszélsz, a felével lehet nem is jutsz el a randiig, vagy a randi annyira kínos, hogy ismét szűkül a kör.  Viszont nem KELL magyarázkodni, hogy miért nem írunk a másiknak, miért nem keressük - egy igazán jó nő nem tesz ilyet. A pasik is azért "ghostingolnak" minket, mert lazán veszik a dolgot. Azért az egyértelmű jelekből érteni kell, ha indokért könyörgünk, csak lejebb esünk a pasi szemében, de gondolj csak abba bele, te mit gondolsz arról a srácról, akit egy rémes randi után nem keresel és ő könyörög neked a "miért"ért? Hogy annyira szerencsétlen, hogy senki más nem áll szóba vele.

Nem szabad ráfeszülni a pasizásra, randizásra. Mindig add magad, de a legjobb változatot! Légy nő, légy nőies, engedd hogy a fiú és kiteljesedjen és ezt már az első randin is elérheted azzal, hogy nem szájtátva libbensz át az előtted kinyitott ajtón, hanem megköszönöd és dobsz felé egy mosolyt. Hacsak nincsenek egyértelmű ellenjelek, hagyod hogy fizessen azért a sütiért/kávéért/ebédért, amire meghív, és ismét megköszönöd neki. Mégha rossz példák sora is áll a hátad mögött, neki arról nem kell tudnia, vedd könnyedén hogy eszébe jutnak ilyen dolgok, így ő is természetesnek fogja venni, hogy máskor is lovagiasan viselkedik.


Szeretnék még a netes társkeresőkről is szót ejteni. Páran úgy gondolják, a Tinder és társai a poklok bugyra, ott csak "szexéhes ribancok" és "fuckboy-ok" vannak fent, hiszen ki akarna magának egy "húspiacon" párt találni? Az igazság az, hogy jó pasik és jó nők mindenhol vannak - talán még egy igazi húspiacon is láthatsz olyan fiút, akinek már csak a nézésébe beleremeg a lábad alatt a Föld. Ha az ember lánya helyén kezeli a Tindert, nem eshet bántódása. Azért a neten elég könnyű nem beszélni valakivel - szimplán törlöd, tiltod, nem válaszolsz neki. Ha olyanra vágyik, amit te nem akarsz, szintén nem kell belemenni hiszen hahó, a telefonja képernyője mögül mit tud kezdeni, ha elutasítod?

Az a baj, hogy a fiúk, srácok, férfiak, nevezzük őket bárhogy, manapság sokkal félénkebbek. Ami a sok amcsi filmben menő, hogy a pasi leszólítja a bombázót a bárban, hát, a való életben elég kis százalékban fordul elő.  Kevés kapcsolat kezdődik a "szokványos" módon, szerintem az esetek 90%-ában a randit napokig tartó Facebook vagy Instagram beszélgetés előzi meg, és ebben tulajdonképpen szerintem nincs semmi rossz, mert az emberi bizalmatlanság ott bújkálhat bennünk. Egy szó, mint száz, bárhol lehet találni számunkra jó pasit.


Ti mit gondoltok a mai ismerkedésről? Van esetleg valami vicces sztoritok?

Puszil Titeket,

Gréti

You May Also Like

0 megjegyzés