Badass útmutató

by - március 07, 2019




Mindigis irigykedtél azokra a lányokra, akik tökéletes ruhában, szexi megjelenéssel, kellemes parfümbe burkolózva suhantak el előtted? Akik belépve a suliba, vagy munkahelyre, minimum három lánnyal kezdtek azonnal csevegni az előző napjukról? Akiknek megannyi barátnője volt, mindig részt vettek a legjobb bulikban, akik után rohantak a pasik, ők mégis kedvesen de egyértelműen utasította vissza őket és válogatott közölük, mint a húspult előtt? Most felfedem Neked a titkaikat, amiket ha te is betartasz és megfogadsz, egy lehetsz azok közül, akikre irigykedtél!

Egy badass lány mindig önmagát adja, nem próbál más bőrébe bújni, hiszen elhiszi, hogy csodás és érdekes személyiség. Nem fél felszólalni a saját érdekében, kinyílvánítani a véleményét, s ha kell küzdeni az igazáért.

Mindig tükrözi a külsejével a belsejét. Ezalatt azt értem, hogy igenis kívülről is próbál jónak tűnni. Ha sminkkel érzed jól magad, vagy épp anélkül, úgy menj ki az emberek közé, ahogy Te a legjobbnak tartod magad! Ne feszengj azért, mert van rajtad, se azért, mert nincs. A Youtube-on rengeteg sminkes videó található meg, magyarul és angolul egyaránt, abszolút kezdőknek és kicsit gyakorlattabbaknak is. Én is onnan tanultam meg mindent, nem kell hozzá elmenni egy tanfolyamra. Légy ápolt, igényes megjelenésű, legyen mindig frissen mosott a hajad, szép a körmöd, öltözz ízlésesen és alkalomhoz illően.

Az ilyen lányok nem veszik fel mások bántó véleményeit. Nem szólnak vissza, nem kezdenek cicaharcba, elengedik a fülük mellett, hiszen tudják, amit mindenkinek kellene - mások rólunk alkotott véleménye NEM a mi ügyünk. De ellenkező esetben - nem beszélnek ki másokat a hátuk mögött, nem utálkoznak, pletykálkodnak a barátnőikkel, hanem a saját kis életükkel foglalkoznak, saját magukat próbálják felépíteni és nem másokat lerombolni.

Egy badass bitch támogatja a többi csajt. Ha csak egy apró bókkal is, de segít a többi nőnek is felhúzni az önbizalmát. Ha legközelebb valaki kedveset mond neked, feltétlen viszonozd, találj valamit a másikon, ami tetszik és dícsérd meg.

A pasikhoz is jó a hozzáállásuk. Egy jó nő nem akarja kicsikarni a fiúból túl gyorsan a vallomást, mert nem fél attól, hogy kifut az időből vagy nem gondolja, hogy nem lesz elég értékes a fiú szemében ha az nem köteleződik el azonnal. Ő egy "vidámpark", ahova a fiúk jegyet akarnak váltani és jól akarják érezni magukat. Mivel tisztában van az értékeivel, nem süni pózból kezd, hanem leengedi a védelmet, nem gyakorol nyomást hanem helyette szórakoztató, és ami a legfontosabb : a hozzáállása könnyed, laza, mókás, nem görcsöl rá egy pasira, mikor tudja - bárkit megkaphat, így ha az az egy nem jön be, megannyi másik esélye van.

Időt fordítanak magukra, akár a külsejüket akár a lelküket illetően. Foglalkoznak önmaguk fejlesztésével, hogy a legjobb verziót kapják.

Olyan barátnőkkel, baráttal veszik körül magukat, akik hozzájuk adnak, akik hasonlóak hozzájuk. Nem önzőség kizárni azokat az életünkből, akikkel úgy érzed, nem vagy egy szinten, akiket túlnőttél, akiktől már jobb vagy és ők csak lehúznának mert nem változtak semmit, te viszont igen. A társaságunk egyébként is meghatároz minket, vegyük körbe magunkat értékes és "minőségi" emberekkel.


Ha ezek mind megvannak, de valakinek ez nem tetszik, érzed, hogy kibeszélnek, pletykálnak rólad, olyanok, akik eddig melletted álltak, leválnak rólad, just flip your hair and smile. Ez jelenti a változást, és sajnos azok, akik szeretnének hasonló szinten lenni de nem megy nekik, így mutatják ki az irigységüket.


You May Also Like

0 megjegyzés