Karácsonyi ajándékötletek

by - december 13, 2018



Sziasztok!

Mivel nemsokára itt az év legszebb Ünnepe, gondolom mindannyiótok fejében kezd kialakulni a kép a tökéletes ajándékról - szülőknek, tesónak, párotoknak, nagyszülőknek, barátnőknek. Talán a szerencsésebb helyzetben lévők már zsákmányként rejtegetik a nagy napig.

A bejegyzésem most azokhoz szól elsősorban, akik a másik kategóriába tartoznak : körvonalazódik a kép, vagy üres kérdésként repdes az ajándék témakör. Remélem tudok nektek segíteni!



  • Anyukáknak
Én személy szerint egy Zarás parfüm és egy Pandora karkötős charm közt vacilálok. Anyukádnak szerintem bármi olyasmi szóba jöhet, ami személyes : közös kép szép keretben, kedvenc idézetével ellátott használati eszköz, esetleg egy utazás, wellnes hétvége, masszázs vagy egyéb szépségápolási területre felhasználható kupon. A kevésbé személyes, de szintén klassz csoportba tartoznak a parfümök, persze ha tudod, melyiket szeretné de mond le róla mégis, vagy mi az az illatvilág, ami őt jellemzi, a kicsit drágább vagy profibb kozmetikumok amiket magától nem venne meg. Egy romantikus könyv, egy szakácskönyv, szép határidőnapló, közös élményként színház -vagy koncertjegy, esetleg ékszer, valami szép lakásdekor. A fontos, hogy szívből jövő legyen, úgyis örülni fog bárminek, mert eszedbe jutott és időt szántál rá.



  • Apukáknak
Nekem kicsit nehezebb dolgom van apukámmal, anyukámnak könnyebben találom ki a megfelelő ajándék ötletet. Azonban nekik sem nehéz ajándékozni. Ugyan úgy egy izgalmas könyv, vagy ruhák terén egy csinos, vagány ing, bőrkesztyű is bejöhet, esetleg óra. Amit náluk talán még jobb ötletnek tartok, mint anyukáknál, az a koncertjegy, esetleg ha van valami hobbija, befizetni arra, de a személyes hangvételű ötletek itt ugyan úgy nyerők lehetnek. Egy jó minőségű bor és finom csoki kombóval sem lehet mellélőni.



  • Tesóknak
A tesóknak szerintem egész egyszerű ajándékot választani, hiszen akár fiatalabb vagy idősebb, ismerjük eléggé ahhoz, hogy dönteni tudjunk. Az előbb felsoroltak közül akármelyik játszhat itt is, ha idősebb, egy szabaduolószobás foglalást 1-2 közös ismerőssel kiegészítve nagyon jó pofának tartok, de ezt kollektívan az egész családnak is szuper ajándék lehetne. Ha kicsit idősebbek vagytok és elég vagányak, egy közös kis tetoválás is szuper ötlet lehet. Nagyobb fiútesóknak valami elektronikai kütyü, kiegészítő a telefonjukhoz, gépükhöz, esetleg tok, fólia, táska hozzá tökéletes megoldás lehet. Ha nővéred vagy húgod van, egy fotózásnak biztos örülne, hogy gyönyörűnek láthassa magát akkor IS, s büszkén mutogathassa a profi képeket. Az én kisöcsém kilenc évvel fiatalabb nálam, és imádja a mopszokat, úgyhogy valami kiskutyával ellátott dolgot fog tőlem kapni.


  • Barátnak/barátnőnek
Talán ez okozhat mindenkinek a legnagyobb fejtörést : mit adjak a szerelmemnek? Mivel a hónapfordulók alkalmával sokan ajándékozzák egymást, így egy csomó dolog úgymond már el lett lőve. Vegyétek mindenképp sorba, hogy miket adtatok már, s azok közül mi volt az, aminek láttátok, hogy tényleg örült a párotok, mi az, amit használ azóta is? Mert nem rossz ötlet abból a valamiből venni egy másik, nyilván eltérő darabot sem. De én egy utazásnak, wellnes hétvégének, színháznak, koncertnek biztos örülnék, mert ezek az élmények még jobban össze köthetnek két embert és sokáig szép emlékként maradhat meg.


  • Nagyszülőknek
S mit lehet vajon az idősebb korosztálynak ajándékozni? Mivel a nagyszülők általában imádják a csepp unokáikat, egy közös kép mindig nyerő lehet. De ugyan úgy egy esetleges családi fotózás során készült, profi képekből is szép album állítható össze, de egy kreatív kis ajándékcsomagnak is biztos örülnének.


Remélem segítettem ezzel párótoknak! Számíthattok még pár Karácsonyi témájú posztra, remélem nem unjátok majd, haha!:)

Gréti

You May Also Like

0 megjegyzés